Peci na peletSobne peći na pelet

Pelet sobne toplozračne peći su kao što sama riječ kaže peći na ispuh toplog zraka namijenjene za grijanje prostorije zrakom uz pomoć ugrađenog ventilatora. Pelet sobne peći za centralno grijanje također imaju ugrađen ventilator za ispuh toplog zraka, ali se također i spajaju na sistem centralnog grijanja. Većinom su čelične konstrukcije (mogu biti i od keramičke obloge), modernog dizajna i visoke učinkovitosti, te zauzimaju vrlo malo prostora.
Isporučuju se sa daljinskim upravljačem preko kojeg se može upravljati radom peći te odabirati tjedni program. Velika im je prednost jednostavno korištenje i održavanje te ugradnja.

VI-FRA j.d.o.o. Mob: +385 95 819 3944


Peći na pelet za kotlovnicu

Peći na pelet za kotlovnicu predviđene su za grijanje većih stambenih objekata, bilo privatnih bilo poslovnih. Smještene su u posebne prostorije namijenjene za tu svrhu i imaju veći komfor korištenja. Velika im je prednost jer imaju spremnike za pelete većih dimenzija te nema potrebe za čestim dodavanjem drva na vatru, izbacivanjem pepela i sl., nego se cijeli proces odvija automatski, dakle pale se i gase samostalno, ovisno o potrebi za zagrijavanjem prostora (ne morate brinuti hoće li se vatra u kotlu ugasiti).

U ponudi imamo širok asortiman peći na pelete renomiranih proizvođača: Thermoflux, Centrometal, Senko, Sole, Pallazzeti, Nordica…

Provjerite našu ponudu, kvalitetu usluge i konkurentnost cijena.www.vi-fra.hr


Adresa:Gornje Jesenje 96F
Telefon:+385 95 819 3944
E-mail: vi-fra@mail.com